Cum actioneaza avertizorii de integritate, functionarii care demasca coruptia din institutiile publice: "Abuzurile nu sunt confidentiale"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 18:50
48 citiri
Functionarii care aleg sa demaste problemele din institutiile publice, indiferent de natura acestora, o pot face invocand o lege care le permite sa se adreseze unei palete foarte largi de entitati si sa sesizeze, la fel, o paleta ampla de abuzuri. Din pacate insa prea putina lume cunoaste legea, si multi se tem, chiar si cunoscand legea, de eventuale repercursiuni. Este vorba despre Legea nr. 571 din 2004, privind protectia personalului din autoritatile publice, institutiile publice si din alte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.