Cum pot foliile negre sa reduca consumul de combustibil pe timpul verii. "Normele actuale prevad asigurarea unei transparente de minim 70%"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Martie 2017, ora 06:03
71 citiri
Aplicarea de folii solare pe geamurile masinilor nu este doar o chestiune legata de aspect, ci ajuta chiar si la reducerea consumului pe timp de vara. Odata cu cresterea temperaturilor, numarul soferilor care isi monteaza folii auto pe geamurile masinilor este in crestere, arata lucratorii din domeniu.

Potrivit lor, orice demers in aceasta directie trebuie sa porneasca de pe site-ul Registrului Auto Roman (link aici), acolo unde este publicata lista tuturor atelierelor autorizate sa presteze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.