Cum s-au coalizat cei mai activi luptatori impotriva Ordonantei 13, dupa noua luni de la protestele #rezist. "Cream un spatiu Schengen al grupurilor civice"

Sursa: Adevarul
Luni, 16 Octombrie 2017, ora 17:59
68 citiri
Oamenii care au participat la protestele impotriva Ordonantei 13 vor, dupa noua luni de la evenimente, sa creeze un soi de federalizare a celor mai importante organizatii civice din Romania, organizatii legate intr-un fel sau altul de fenomenul #rezist. Li s-au alaturat in acest demers si organizatii precum Platforma Romania 100, a lui Dacian Ciolos, sau Vedem Just, initiativa a judecatorului Cristi Danilet. Caracterizata drept cea mai mare intalnire a societatii civile din Romania contemporana, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.