Cum s-au vandut imobilele fostei ferme din Cisnadioara. "Pentru un milionar, 15 mii de euro e putin. Pentru un pensionar e socant de mult"

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 15:21
219 citiri
Doi milionari cu resedinta in Cisnadioara au preluat imobilele fostei ferme din Cisnadioara, de pe strada Pinului. Valoarea totala cu care s-au achizitionat terenurile si cladirile este de aproximativ 150 de mii de euro+TVA. Totul s-a desfasurat in primele zile ale anului 2018, iar toata aceasta afacere i-a nemultumit pe unii din actionarii societatii. Datoriile societatii erau de putin peste 60.000 de euro, insa acestia sustin ca au cerut sa plateasca ei datoriile, dar sa pastreze imobilele. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.