Cum se arunca bani publici cu ghiotura pe proiecte culturale indoielnice. Orasul in care municipalitatea este acuzata ca "a facut praf tot segmentul cultural privat"

Sursa: Adevarul
Marti, 08 August 2017, ora 04:06
160 citiri
Mai bine de 54 de milioane de lei din bugetele locale sunt alocate in 2017 in sapte orase din Romania pentru a sustine evenimente culturale independente. Desi banii reprezinta procente importate din bugetele publice, operatorii culturali arata ca, de multe ori, banii sunt aruncati pe proiecte fie discutabile, fie care s-ar putea autofinanta. Printre primele orase din Romania care a inceput sa aloce fonduri publice pentru sustinerea unor evenimente culturale private se numara Sibiul, ca urmare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.