Cum se vede Ardealul prin ochii unui profesor american?! S-a hotarat sa-si petreaca viata la pensie in ROMANIA, intr-un sat! Vrea sa creasca vaci si oi!

Sursa: SibiuNews
Duminica, 02 August 2015, ora 18:58
149 citiri
In urma cu doi ani va povesteam despre Mark, profesorul de psihologie de la Universitatea din Maryland indragostit de Romania. (aici: http://www.sibiunews.net/articole/21-special/1377-un-american-la-sibiu.html). Acum, Mark se pregateste impreuna cu sotia sa de o noua calatorie in Romania. E vacanta la Universitatea la care preda si timpul asta nu il poate petrece decat in Romania. Vara trecuta nu a putut veni din pricina unor probleme de familie, dar recunoaste ca... parca i-a lipsit ceva!
Acum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.