Cum sunt priviti refugiatii in satul din inima Romaniei: "Cu ce sa-i tin, ca eu nu sunt in stare sa-mi platesc curentul"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 20:48
117 citiri
In centrul geografic al Romaniei, o zona saraca unde multi oameni abia reusesc sa supravietuiasca, problema refugiatilor este privita cu destul de multa reticienta. Nicolae Godan (64 de ani), preotul care slujeste la biserica in Dealu Frumos, nu prea vede variante de cazare in eventualitatea in care grupuri de refugiati ar ajunge aici. "Aici in sat majoritari au fost sasii, plecand sasii au ramas casele, unele le-au vandut, unele le-a luat statul, le-a dat la tigani, ei nu le-au intretinut, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.