CUVANTUL DE ORDINE: CURAEsENIE!!! IN PARCUL SUB ARINI!!! Zeci de copii si adulti au dat dovada de spirit civic si merita FELICITARI!

Sursa: SibiuNews
Luni, 03 Iulie 2017, ora 18:26
119 citiri
ACEsIUNE! DAR SI O LECEsIE PE CINSTE!!! Peste 60 de adulti si copii au adunat sambata dimineata circa 25 de saci cu gunoaie in parcul Sub Arini, in cadrul actiunii ecologice "Curatenie cu cei mici in parcul Sub Arini" organizate de asociatia "Joaca de-a ecologia", cu sprijinul KeepCalling. Scopul initiativei este de a igieniza parcul, de a-i invata pe cei mici sa respecte natura si spatiu in care traiesc si de a incuraja folosirea cosurilor de gunoi. Evenimentul s-a bucurat de prezenta actritei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.