DANIELA CIMPEAN: "Mi-am propus inlocuirea politicii in folosul partidelor si a membrilor de partid, cu politica in folosul cetatenilor"

Sursa: SibiuNews
Marti, 21 Februarie 2017, ora 14:37
83 citiri
Asa cum va informam in alte articole precedente, presedintele Consiliului Judetean Sibiu va prezenta in sedinta de joi a consilierilor judeteni un raport al activitatii pe perioada iunie-decembrie 2016.
Dincolo de raportul in sine, de statistici si proiecte, este de luat aminte cea marturiseste chiar Daniela Cimpean in preambulul documentului:
Acest raport este o obligatie legala, dar si una morala. Orice demnitar este un "angajat" al cetatenilor. Prin urmare, este datoria mea fata de cetatenii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.