De ce refuza romanii sa se protejeze de potentiale dezastre naturale. "Peste 80% dintre locuintele din tara sunt in acest moment neasigurate"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 17:44
74 citiri
La Sibiu, a fost organizat vineri, 13 octombrie, primul eveniment dintr-o serie de 20 programate in toata Romania, conceput de autoritati si operatorii din domeniul asigurarilor cu rolul de a raspandi informatii despre importanta incheierii unei polite de asigurare impotriva dezastrelor naturale. Nimeni nu s-a prezentat la dezbatere. Sub denumirea "Anul acesta imi protejez casa!", la Sibiu a fost pregatit primul eveniment din cadrul unei campanii organizata de Autoritatea de Supraveghere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.