Deplasarile limitate drastic - Ce declaratii trebuie sa completam ca sa iesim din casa

   

Circulatia in afara locuintei se limiteaza, nu putem circula in grupuri mai mari de trei persoane, iar noaptea circulatia este restrictionata. Masurile intra in vigoare duminica, la ora 22:00. In spatiul public au aparut declaratiile pe care trebuie sa le completeze angajatorii pentru angajatii care nu pot lucra de acasa si care trebuie sa ajunga la locul de munca. Un director sau un superior, trebuie sa confirme faptul ca deplasarea dvs. intre domiciliu si locul de munca este esentiala pentru activitatea organizatiei si nu poate fi organizata sub forma de telemunca.Daca te intereseaza
Adrian Bibu a primit rezultatul testului pentru coronavirus
mart. 21, 2020
Peste o suta de romani s-au ales cu dosare penale pentru...
mart. 21, 2020
De asemenea, declaratia pe proprie raspundere pe care o vor completa cei care se vor deplasa in afara domiciliului pentru urgentele prevazute la Articolul 4 al ordonantei militare, trebuie sa bifeze motivul deplasarii si sa precizeze traseul pe care se deplaseaza.

Declaratie _i adeverin_a.docx.docx.docx.docx
Circulatia in afara locuintei se efectueaza cu respectarea masurilor de prevenire a epidemiei si evitarea formarii grupurilor de persoane. Prin grup se intelege mai mult de trei persoane care nu locuiesc la aceeasi adresa, a declarat Ministrul de Interne, Marcel Vela.
Intre orele 6 - 22 se recomanda ca circulatia sa se efectueze doar pentru: deplasarea in interes profesional, pentru achizitia de bunuri de baza, asistenta medicala care nu se poate amana, ingrijire copil ori deces, deplasari scurte in apropierea locuintei.
Intre 22 - 6, circulatia in afara locuintei e permisa doar pentru motivele de mai sus. Pentru verificarea motivului deplasarii, persoanele sunt obligate sa prezinte legitimatia de serviciu sau o declaratie proprie raspundere, care cuprinde nume, data nasterii, adresa, motiv deplasare. Fac exceptie sistemul de ordine publica si securitate nationala, guvern, administratie prezidentiala.
Citeste textul integral al ordonantei aici: Decizii extreme in Romania - Se inchid Mall-urile iar deplasarile de la domiciliu vor fi limitate
Sambata, 21 Martie 2020, ora 22:54
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor