Deputatul Ioan Terea, implicat intr-un incident in fata Parlamentului. "Au sarit pe masina si au inceput sa dea cu picioarele"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 00:05
95 citiri
Deputatul de Sibiu, social-democratul Ioan Terea, este acuzat de protestatarii stransi si in aceasta seara in fata Palatului Parlamentului ca a incercat sa-i loveasca cu masina atunci cand iesea pe poarta din parcarea parlamentului. De cealalta parte, Terea sustine ca masina a fost vandalizata de protestatari. "Cand am vrut sa plec din Palatul Parlamentului, SPP mi-a spus sa ies pe poarta din stanga. Am facut tot stanga si cand mi-au vazut masina si ca era lipit permisul de acces in Palatul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.