Directorul aeroportului care si-a triplat numarul de pasageri: "In zece ani vom mai avea 20 de milioane de noi calatori in Romania"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 17:32
83 citiri
Din 2014, pe Aeroportul international din Sibiu numarul pasagerilor a crescut de aproape trei ori, anul acesta estimarile indicand peste 500.000 de pasageri pe aeroportul care a fost modernizat complet in urma cu zece ani. Directorul Marius Girdea explica de ce importanta acestor aeroporturi regionale va creste in perioada imediat urmatoare. In 2013, pe Aeroportul International din Sibiu erau contabilizati aproape 170.000 de pasageri. Anul trecut, acelasi aeroport a contabilizat 366.000, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.