Directorul Programului de studii de licenta in actorie si regie din cadrul Universitatii de artele spectacolului Pace, New York monteaza la TNRS spectacolul "Camino Real"

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 08 Ianuarie 2020, ora 18:46
46 citiri
Miez de ianuarie, miez de arta. Arta profunta, in cota inalta a implicarii si harului. O noua premiera la Nationalul sibian in cursul acestei luni. Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu prezinta pe 19 ianuarie 2020 premiera celui mai nou spectacol din repertoriu si totodata prima mare productie a anului 2020, "Camino Real", de Tennessee Williams, pus in scena de Cosmin Chivu - regizor roman stabilit la New York si Director al Programului de studii de licenta in actorie si regie din cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.