Doi oameni de afaceri din Sibiu fac un proiect imobiliar mixt de 100 milioane euro

   

Ioan Alin Tatu si Constantin Trihenea, doi oameni de afaceri din Sibiu, vor dezvolta un proiect mixt, cu birouri, locuinte si spatii comerciale, pe terenul unui depozit de materiale de constructii din oras. Investitia ajunge la 100 milioane de euro, noteaza ZF."In acest moment este obtinuta autorizatia de demolare a constructiilor aflate pe teren. Sursele de finantare pentru investitiile viitoare sunt fonduri proprii, private equity sau venture capital, dar nu excludem nici o dezvoltare etapizata si finantare prin credit bancar", spune Ioan Alin Tatu.
Tatu si Trihenea au depus documentele pentru obtinerea PUZ (plan urbanistic zonal) impreuna, insa abia dupa ce acesta va fi gata vor decide daca se vor asocia in dezvoltarea proiectului sau daca vor dezvolta separat, fiecare pe parcela sa de teren. Proiectul pe care l-a conturat Ioan Alin Tatu va purta numele Hybrid.
"Suntem deschisi la orice propunere serioasa de asociere sau parteneriat si chiar suntem in discutii incipiente cu reprezentantii din Romania ai unui fond de investitii. Nu excludem nicio varianta", mai spune Ioan Alin Tatu.
Terenul este situat intre strada Autogarii din Sibiu, strada Distributiei, calea ferata si autogara Atlassib, si a fost cumparat in cadrul unei licitatii publice.
Sursa: ZF
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 16:33
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO: Cine sunt sibienii morti in accidentul de la Hosman - Doi dintre ei erau frati
Curg rauri de lacrimi intr-o familie din Ilimbav, iar intreaga comunitate este paralizata de durere. ...
Tragedia de la Hosman s-a petrecut din cauza vitezei - Trei morti, printre care un minor
Accidentul cumplit de la Hosman s-a petrecut pe fondul vitezei excesive. Trei persoane au murit in ...
Deschiderea celui de-al doilea mall al Sibiului, programata pentru a doua jumatate a anului 2020
Al doilea mall al Sibiului, Prima Shopping Center Sibiu - Supernova ar urma sa fie deschis in a doua ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor