Domeniu schiabil urias pe crestele Fagarasilor! Un proiect de anvergura in acest sens poate primi finantare 100% de la stat. Zona Balea ar putea deveni un POL al turismului european!

Sursa: SibiuNews
Sambata, 30 Decembrie 2017, ora 16:33
141 citiri
Mircea Dobre, ministrul Turismului, a facut o vizita vineri la Balea Lac. Si nu ca... simplu turist, desi n- ratat ocazia de a se plimba cu snowmobilul si de... a si lua o cazatura simpatica... A venit insa, cu ganduri serioase: pentru a studia terenul, atat la propriu, cat si la figurat, pentru ca tine mortis sa implementeze primul proiect de anvergura din Master Planul pentru Turism. Este vorba, concre, despre un... urias domeniu schiabil un domeniu schiabil (conceput inca inaintea... ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.