Dorin Cioaba: "Bercea era prieten si cu cei de la PSD, si cu cei de la PDL, se invartea in cercuri foarte inalte. Nu stie sa scrie, dar era un lider bun"

Sursa: Adevarul
Vineri, 27 Iunie 2014, ora 14:40
345 citiri
Dorin Cioaba s-a aratat deranjat de faptul ca mai multe posturi TV au difuzat imagini cu tatal sau si cu presedinte Traian Basescu, de la o sarbatoare a romilor de la Costesti, in timp ce in studiori se discuta despre interlopi.

"Nu mi se pare normalo ca familia mea sa fie asociata cu astfel de sitautii, oamenii vad imaginea mamei mele, a surorii mele, si ne asociaza cu retele de infractori. Nu cred ca ar trebui sa se dea acele imagini in care tatal meu apare cu presedintele si pe fondul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.