Doua tinere din Sibiu si Cisnadie, finalistele Galei Studentilor Romani din Strainatate. Luminita: "Sunt extrem de incantata de reusita"

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 16:30
202 citiri
O tanara din Sibiu si o alta din Cisnadie au dus numele Romaniei si al Sibiului pe cele mai inalte culmi ale reusitei in invatamantul din strainatate. Raluca Ada Popa din Sibiu si Luminita Mihaela Biserica din Cisnadie participa, in aceasta seara, la Gala Studentilor Romani din Strainatate, in postura de finaliste, alaturi de alti 36 de tineri romani care in anul academic 2013-2014 au facut ca Romania sa fie mandra de ei. Evenimentul se desfasoara incepand cu ora 18, la Palatul Parlamentului, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.