Drama Sorinei, primul transsexual din Romania: "Sarbatorile mele sunt triste. Stau pe la biserici, ma mai ajuta oamenii de mila"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 13:22
198 citiri
In urma cu aproximativ 20 de ani, Sorin Ratiu avea sa fie, dupa o interventie chirurgicala complicata la Bucuresti, primul barbat devenit femeie din Romania. Sorina avea sa traiasca insa de-a lungul timpului o adevarata drama, iar astazi abia are din ce-si duce zilele. Traieste din mila oamenilor Cea mai mare parte a vietii Sorinei curge astazi pe strazi, sperand in mila oamenilor, tot mai putini, care isi aduc aminte de drama ei. O gasesti uneori in portile bisericilor, alteori pe strada, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.