Duhoarea de la Selimbar - Primarul Marius Grecu sustine orice protest in acest sens

   

Problema mirosului insuportabil de fecale de la Selimbar a inceput in urma cu cinci luni. Din luna august 2019 si pana acum, selimbarenii au facut o multime de sesizari, iar 200 de oameni au semnat si o petitie online. Acum, vor sa organizeze si o intalnire si sa isi spuna public nemultumirile. Primarul comunei, Mariu Grecu, spune ca le este alaturi in cazul unui protest. Contactat de reporterii Ora de Sibiu, Marius Grecu a declarat ca in cazul unui protest, el este alaturi de selimbareni. "Trebuia sa aiba loc astazi (n.r.: luni, 13 ianuarie 2020) o adunare in fata Primariei, dar nu s-a mai tinut. Daca pe viitor va avea loc un protest, eu ii voi sustine pe selimbareni, asa cum am facut de fiecare data. Nu este normal asa ceva, de cinci luni de zile se resimte un miros insuportabil in comuna", a spus primarul Mariu Grecu.Daca te intereseaza
VIDEO FOTO Lucrari finalizate pe una dintre cele mai...

Mirosul insuportabil din Selimbar - De unde vine

Miros insuportabil de fecale in Selimbar
Selimbarenii sunt nemultumiti de modul in care autoritatile locale au desfasurat activitati de depistare si sanctionare pentru deversarile ce au loc in apele care tranziteaza comuna Selimbar. 200 de oameni au semnat o petitie online in acest sens, au facut si sesizari, insa nu s-a gasit nicio solutie concreta.
Initiatorul petitiei, Ioana Scaunas, a declarat, pentru Ora de Sibiu, ca va avea loc o intalnire cu selimbarenii odata ce va face rost de o autorizatie, necesara pentru astfel de adunari. "La intalnire vor veni oameni care pot confirma ca au vazut fecale pe rau si care vor contrazice raspunsurile autoritatilor care sunt departe de adevar. Eu, de exemplu, am intrat ieri dimineata in bucatarie si nu am putut sa mananc din cauza mirosului insuportabil. Mi s-a facut rau, asa tare mirosea", a spus Ioana Scaunas, initiatorul petitiei si intalnirii de la Selimbar.
Ziua, locul si ora cand va avea loc protestul vor fi anuntate de organizatori.
CITESTE AICI RASPUNSUL APA CANAL REFERITOR LA MIROSUL DIN COMUNA
Luni, 13 Ianuarie 2020, ora 20:00
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO: Kama Sutra pe patru roti - Soferii sibieni, pozitii noi in trafic
Tamponare cu rezultat spectaculos la Sibiu. Doua masini au blocat traficul din sensul giratoriu de ...
PLUS Sibiu si-a desemnat candidatul pentru Primarie
PLUS Sibiu si-a desemnat echipa de candidati pentru Primaria Sibiu. Prin voturile membrilor si in ...
Se redeschid santierele de modernizare a strazilor din Sibiu - Unde se lucreaza
Date fiind conditiile meteo favorabile, Primaria Sibiu si constructorii contractati deschid santiere ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor