E HOTARAT: Primaria Sibiu amenajeaza o Casa a Casatoriilor intr-o CLADIRE DE PATRIMONIU: Piata Mica, nr 22. Ce inseamna asta din perspectiva... banilor?!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 21 Martie 2018, ora 13:22
147 citiri
In contextul al reabilitarii sediului secundar al Primariei Sibiu de pe bulevardul Victoriei, Primaria Sibiu va muta activitatea de oficiere a casatoriilor din sediul de pe b-dul. Victoriei in imobilul din Piata Mica nr. 22- o constructie de patrimoniu datand din secolele XV-XVI. Aceasta va fi amenajata ca o cladire de utilitate publica, lucrarile de reabilitare fiind in curs, aproape de finalizare. In aceasta locatie Primaria Sibiu infiinteaza Casa Casatoriilor. Potrivit anuntului facut de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.