E PENURIE!!! DGASPC Sibiu recruteaza asistenti maternali profesionisti! Sunt copii in situatii de risc care au nevoie de noi!

Sursa: SibiuNews
Marti, 17 Octombrie 2017, ora 10:36
72 citiri
E NEVOIE!... E nevoie de asistenti maternali, de OAMENI cu suflet care sa-si asume creterea si educarea copiilor (multi, din pacate) care sunt in grija... statului sau care, pe parcurs, sunt lasati la voia intamplarii, a suferintei, de proprii parinti, ori care, pur si simplu, raman orfani. Cu totii au nevoie sa creasca frumos, sa invete, sa simta, sa fie intelesi si sa poata intelege lumea in care traiesc. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sibiu recruteaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.