ECOU la scandalul iscat pe tema carnii expirate care trebuia spalata de angajatii unui supermarket cu detergent si otet. COMUNICAT DE PRESA: conducerea lantului de magazine RESPINGE acuzatiile!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 30 Martie 2016, ora 11:47
79 citiri
Dupa ce ieri toata presa din Romania a difuzat mega-scandalul iscat pe seama acuzatiilor grave la adresa supermarketurilor Profi din partea unui sef de magazin din Arad (n.r. Noi v-am prezentat subiectul in acest articol: http://www.sibiunews.net/articole/21-special/11301-tara-lui-ion-anapoda-s-a-intamplat-o-grozavie-intr-un-oras-din-ardeal-seful-unui-magazin-cu-staif-obligat-sa-spele-carenea-expirata-cu-otet-ti-detergent-ca-s-o-repuna-la-vanzare.html) , conducerea Profi a reactionat printr-un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.