Educatia, inclusa in Strategia Nationala de Aparare. IN SFARSIT! Pentru ca... vrea Iohannis! (si pentru ca asa e firesc!)

Sursa: SibiuNews
Sambata, 13 Iunie 2015, ora 12:57
111 citiri
Klaus Iohannis ne face un dus rece. In sfarsit, Scoala isi regaseste locul si, poate, incinge (in sensul nobil si intelept al cuvantului) mintile celor responsabili, astfel incat sa nu mai traim tragedia abandonului scolar multiplicat ca o boala contagioasa, sa nu mai auzim de profesori care lasa balta catedra pentru a plivi gradinile si pentru a ingriji bolnavii Occidentului pentru un ban in plus... poate nu vom mai vedea copiii satui de manuale sufocante, pe alocuri aberante ori profesori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.