Emotii mari la Sibiu pentru una dintre cele mai indragite actrite din Romania. Marturisire frumoasa facuta de Tamara Buciucianu!

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 15:35
156 citiri
"Doamna comediei romanesti" a trait sambata seara momente unice pentru cariera sa. Tamara Buciuceanu-Botez a fost celebrata in cadrul TIFF Sibiu 2016 pentru cei 64 de ani de activitate in slujba teatrului si cinematografiei romanesti.
Tamara Buciuceanu-Botez - una dintre cele mai indragite si apreciate actrite din Romania - a fost celebrata sambata seara, la Sibiu, la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), pentru impresionanta sa cariera de 64 de ani, prilej cu care "Doamna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu