Era cazul...! Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 8 ani de inchisoare! D-acu' incolo, sa speram ca ne-a feri Domnul de d-astia!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 16:54
65 citiri
E stirea zillei in Romania: Fostul director general al CFR, cel de neatins, dupa cum s-ar fi crezut, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat definitiv, miercuri, la opt ani de inchisoare pentru abuz in serviciu. Greul CFR-ului a fost ridicat, cu mandat, de politistii constanteni, de la domiciliu, urmand sa fie transferat la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta.
Potrivit politistilor, Mihai Necolaiciuc are domiciliul pe raza municipiului Constanta, iar dupa ce a ajuns mandatul privind condamnarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.