Esepe la Casa Regala din Sibiu. Regele romilor da tun dupa tun statului si emite cecuri fara acoperire!

   

Dorin Cioaba si sotia Sighisoara sunt datori vanduti catre statul roman. Cei doi nu au platit obligatiile catre fisc si mai mult, au emis si bilete la ordin fara acoperire pentru cativa parteneri de afaceri. In total casa regala are de platit statului aproximativ 370.000 de lei.In orasul care a dat Romaniei doi regi romi, un imparat tigan si un presedinte neamt isi are sediul firma INDUSTRIA BRONZULUI & EURO PALETI SRL (CUI: 27756082), care oficial s-a ocupat de comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice, anunta supervizor.ro, citat de vocea transilvaniei.ro.

Asociat majoritar si administrator al firmei este Sighisoara CIOABA (43 de ani), nimeni alta decat sotia lui Dorin CIOABA (46 de ani) autointitulatul rege international al romilor, scrie SUPERVIZOR.ro.

Si ce ar putea sa faca o firma controlata de tigani decat sa nu-si respecte obligatiile fata de Fisc? INDUSTRIA BRONZULUI & EURO PALETI SRL a respectat aceasta "traditie sfanta" si a acumulat restante la bugetele statului care au permis Fiscului sa solicite aplicarea Legii 85/20014.

Datorii mari catre bugetul statului

Potrivit supervizor.ro, pe 21 ianuarie 2016, DGRFB BRASOV, prin A.J.F.P. SIBIU, a cerut deschiderea procedurii simplificate de insolventa impotriva societatii controlate de Sighisoara CIOABA, invocand obligatii fiscale neachitate in cuantum de 68.295 lei. Creanta invocata de Finante este ciudat de mica, in conditiile in care site-ul ANAF arata ca INDUSTRIA BRONZULUI & EURO PALETI SRL inregistra (la 31 decembrie 2015) datorii la bugetul de stat de 300.963 lei, plus alte cateva sute de lei la celelalte bugete.

Dupa cum precizeaza sentinta pronuntata pe 9 martie 2016, debitoarea a contestat "din gura" starea de insolventa: "administratorul societar Cioaba Sighisoara a facut doar afirmatii in sensul ca societatea nu ar fi in incetare de plati, fara a dovedi cele sustinute". Totusi, judecatorul sindic Florin POMANA de la Tribunalul Sibiu nu a admis cererea asa cum a fost depusa de Fisc (faliment in procedura simplificata) si a hotarat deschiderea procedurii generale de insolventa (Dosar nr.165/85/2016).

Functia de administrator judiciar provizoriu a revenit practicianului CONTECO SPRL Sibiu (Mircea LODROMANEANU), cu o remuneratie initiala de 800 lei/luna. Termenul limita pentru inregistrarea cererilor de admitere a creantelor este 22 aprilie 2016, iar prima sedinta a Adunarii Creditorilor este programata pe 17 mai 2016, ora 15:00, la sediul administratorului judiciar (Sibiu, str.Strandului nr.14, sc.C, ap.44). Pe 31 martie 2016, debitoarea a atacat cu apel sentinta de deschidere a procedurii de insolventa, dar inca nu a fost fixat un termen de judecata pentru acesta.
Cecuri fara acoperire pentru partenerii de afaceri

Societatea "doamnei rege" a tiganilor nu a tepuit numai statul, ci si unii parteneri de afaceri. Astfel, in februarie 2013, a bifat doua cecuri fara acoperire, incidentele fiind considerate minore pentru ca instrumentele de plata au fost depuse pentru incasare cu intarziere. In schimb, cele doua incidente din martie 2014 au fost considerate majore, motiv pentru care s-a aplicat interdictia bancara de a emite cecuri tmp de un an.

Tot in 2014, in ianuarie si februarie, INDUSTRIA BRONZULUI & EURO PALETI SRL a refuzat la plata doua bilete la ordin, incidentele fiind raportate de BRD Iasi. Prin cele doua bilete la ordin, firma s-a obligat sa achite suma de 200.000 lei (in total), dar in cont a avut 21,95 lei! Seriozitate de "familie regala", nu gluma.

INDUSTRIA BRONZULUI & EURO PALETI SRL Sibiu reprezinta a patra insolventa din portofoliul Sighisoarei CIOABA, celelate 3 firme care deja au ajuns in faliment fiind urmatoarele:
BEST STAR NEF SRL (CUI: 13204908)

INDUSTRIA BRONZULUI & NEFEROASE SRL (CUI: 23483583)

REMAT SIBIU SRL (CUI: 25381482)
Amuzant e ca BEST STAR NEF SRL, in insolventa din 2009 si in faliment din 2013, detine si un asa-zis magazin online (bronz-neferoase.ro), care recomanda clientilor sa achizitioneze cazane de cupru pentru tuica sau usi radiologie placate cu plumb!

Si Dorin CIOABA are la activ un faliment, cel al firmei ROMDOR GRUP SRL (CUI: 5122840). Ambii CIOABA mai sunt asociati la ATELIERUL DE MESTESUGURI SIBIU SOCIETATE COOPERATIVA (CUI: 30756384), agent economic care a incheiat anul 2014 cu pierderi de 1.419 lei, la o cifra de afaceri de 848.089 lei, rezultate obtinute cu un singur angajat. Sursa: supervizor.ro
Luni, 09 Mai 2016, ora 12:35
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Klaus si Carmen Iohannis, ca doi proaspat indragostiti in Israel - Cuplul prezidential a fost fotografiat la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim
Vizita in Israel a fost inca o ocazie pentru cei care stau cu ochii pe cuplul prezidential sa ii ...
FOTO: Pisica salbatica surprinsa pe un camp langa Avrig - Imaginile sunt superbe
O pisica salbatica a fost surprinsa in timp ce vana rozatoare, pe raza Ocolului Silvic Avrig. Felina ...
De ce sa tii cont atunci cand vrei sa-ti cumperi inca un televizor
Esti in cautare de televizoare ieftine? Daca raspunsul este afirmativ si deja sondezi terenul pentru ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor