"Eu, pe taranii care si-au facut muzee in casa si pe mesterii populari i-as face eroi nationali"! Un mesaj IMPRESIONANT de dincolo de munti!

Sursa: SibiuNews
Sambata, 30 Ianuarie 2016, ora 19:02
142 citiri
"Doamne! As striga asa, pana la cer si-o palma mai sus! Va scriu pentru ca citesc cu setea omului condamnat la desertaciunea unui prezent secat de seva, rupt parca intentionat din radacini, de Romania, de seva aia plina de vigoare care umplea canva viata si inimile bunicilor.
Citesc ca un nebun articolele dumneavoastra s ce mabucur ca regasesc prin scris si fotografii Romania de acolo, din Ardeal, atat de departe de ce e dincoace de muntii, in aridul unor sate scalciate de comunism si lipsite ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.