Eveniment final Fondul Stiintescu editia I: Afla cum au explorat elevii si studentii din Sibiu lumea interesanta a stiintelor exacte

Sursa: SibiuNews
Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 19:51
41 citiri
Fundatia Comunitara Sibiu (FCS) a organizat evenimentul final al primei editii a Fondului Stiintescu, un program de finantare pentru proiecte educationale care incurajeaza pasiunea pentru Stiinte si tehnologie a copiilor si tinerilor intre 6 si 19 ani.
Evenimentul a avut loc marti, 27 octombrie, in Aula Avram Iancu din cadrul Facultatii de Litere, intre orele 18:00 - 20:00.
Prin implementarea Fondului Stiintescu, Fundatia Comunitara Sibiu si-a dorit sa aduca impreuna o comunitate de oameni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.