Eveniment muzical de exceptie la Sibiu. Poftiti la concertul AG Weinberger de la Biblioteca Astra

   

Miercuri, 11 octombrie 2017, ora 19, Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu va invita intr-o aventura muzicala exceptionala oferita de cel mai bun interpret de blues pe care Romania l-a dat vreodata - AG Weinberger.
#GringoTronic# se descrie intr-un concept inedit, intr-un spectacol multimedia, cu si despre cele mai uimitoare povesti ale secolului trecut spuse azi, in secolului XXI. Un spectacol care vorbeste despre una dintre cele mai frumoase calatorii muzicale transpuse in imagine, de la blues-ul traditional si pana la electro, de la nasterea patefonului pana la noile tehnologii sonore. Povestea unui GRINGO care pulseaza viu, calatoreste azi, in acordurile strazii deceniului doi.

Publicul prezent va fi martorul unor ingemanari de stiluri, armonii si influente, cu pornire de la piesele clasice, pana la elementele de muzica electronica, insotite de loopuri de chitara, voce, muzicuta si lapsteel guitar, toate filtrate in stilul propriu al lui AG Weinberger, intr-un experiment sintetic, post-modern, intr-un minunat recital de virtuozitate.

Momentul musical va fi urmat de unul literar, prin Lansarea cartii SINGULAR. Lamentari, observatii, studii, poezii si alte texte ale artistului AG WEINBERGER. Cartea contine eseuri, poezii, studii si articole muzicologice, o selectie de texte intr-o formula originala, care se bucura si de o calitate editoriala de exceptie, marca Libris Editorial.

Dublul eveniment se va desfasura in Sala Festiva a Bibliotecii Judetene ASTRA Sibiu (etaj 2, corp A), din strada George Baritiu, nr. 5.

Actiune culturala realizata in colaborare cu Biblioteca Judeteana "Lucian Blaga" Alba si cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.

Intrarea se face pe baza de REZERVARE pe email: metodic.bjastra@gmail.com sau la telefon 0269 210551, de luni pana vineri, intre orele 8-16.
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 02:15
Sursa: Ora de Sibiu

Articol citit de 84 ori


Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
DOI SIBIENI SI-AU PIERDUT VIAEsA JOI SEARA PE DN7. UNA DINTRE VICTIME ESTE FOSTUL PREFECT DE SIBIU, ILIE MITEA
Tragic accident, joi seara, in judetul Valcea. Doua personae au decedat, una dintre victime fiind ...
Veste trista pentru sportul sibian - A murit medicul sportiv Alexandru Costea
CSU Sibiu primeste o lovitura neasteptata. Omul care din 1994 a fost aproape la toate meciurile de ...
Veste buna pentru angajatii de la Takata Sibiu. Pot sta linistiti
Cei peste 4.000 de angajati ai uneia dintre cele mai mari fabrici care functioneaza in Zona ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor