Eveniment muzical de exceptie la Sibiu. Poftiti la concertul AG Weinberger de la Biblioteca Astra

   

Miercuri, 11 octombrie 2017, ora 19, Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu va invita intr-o aventura muzicala exceptionala oferita de cel mai bun interpret de blues pe care Romania l-a dat vreodata - AG Weinberger.
#GringoTronic# se descrie intr-un concept inedit, intr-un spectacol multimedia, cu si despre cele mai uimitoare povesti ale secolului trecut spuse azi, in secolului XXI. Un spectacol care vorbeste despre una dintre cele mai frumoase calatorii muzicale transpuse in imagine, de la blues-ul traditional si pana la electro, de la nasterea patefonului pana la noile tehnologii sonore. Povestea unui GRINGO care pulseaza viu, calatoreste azi, in acordurile strazii deceniului doi.

Publicul prezent va fi martorul unor ingemanari de stiluri, armonii si influente, cu pornire de la piesele clasice, pana la elementele de muzica electronica, insotite de loopuri de chitara, voce, muzicuta si lapsteel guitar, toate filtrate in stilul propriu al lui AG Weinberger, intr-un experiment sintetic, post-modern, intr-un minunat recital de virtuozitate.

Momentul musical va fi urmat de unul literar, prin Lansarea cartii SINGULAR. Lamentari, observatii, studii, poezii si alte texte ale artistului AG WEINBERGER. Cartea contine eseuri, poezii, studii si articole muzicologice, o selectie de texte intr-o formula originala, care se bucura si de o calitate editoriala de exceptie, marca Libris Editorial.

Dublul eveniment se va desfasura in Sala Festiva a Bibliotecii Judetene ASTRA Sibiu (etaj 2, corp A), din strada George Baritiu, nr. 5.

Actiune culturala realizata in colaborare cu Biblioteca Judeteana "Lucian Blaga" Alba si cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.

Intrarea se face pe baza de REZERVARE pe email: metodic.bjastra@gmail.com sau la telefon 0269 210551, de luni pana vineri, intre orele 8-16.
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 02:15
Sursa: Ora de Sibiu

Articol citit de 63 ori


Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO - Transhumanta prin Sibiu. Turma de oi la plimbare pe Soseaua Alba Iulia
Dupa ce zilele trecute mai mult vaci au fost fotografiate cum se plimbau nestingherite pe Calea ...
VIDEO - Bataie in trafic la Sibiu. Biclist agresat de soferul unui autocar Dacos din Valcea
Un biciclist a fost bruscat verbal si agresat fizic de catre un sofer al unui autocar ce apartine ...
VIDEO - Cel mai fain proiect imobiliar din zona Sibiului. Case de tip englezesc la Happy City
Daca sunteti in cautarea unei oferte potrivite, la un pret bun si calitate pe masura, trebuie sa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor