Expozitie de pictura in cadrul Mozaic Jazz Festival. "Cand cineva priveste lucrarile mele vreau sa simta instantaneitatea lor, pulsul accelerat"

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 13:05
75 citiri
Ce poate fi mai frumos decat sa mergi la un concert de muzica jazz, sa bei un pahar de vin bun si sa admiri o expozitie de pictura semnata de una dintre cele mai promitatoare artiste din Sibiu? Iubitorii muzicii jazz, care calca pragul Mozaic Festival, vor avea ocazia sa admire in holul central al Casei de Cultura a Sindicatelor, incepand de maine, expozitia "untitled No.1" a Cynthiei Loris.
"Cand cineva priveste lucrarile mele, vreau sa simta instantaneitatea lor, nepremeditarea si pulsul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.