EXPUNE chiar... la locul de munca! "Lumini in Umbra", la BRUKENTAL, purtand semntura unui artist restaurator al Muzeului

Sursa: SibiuNews
Marti, 23 Mai 2017, ora 16:01
54 citiri
FAIN ASA! Restaurator chiar in cadrul Laboratoarelor de Restaurare ale Muzeului National Brukenthal, dar si artist plastic, Constantin Scarlatescu revine in salile de expozitii ale muzeului dupa ce, in anul 2014, a deschis expozitia "Ferestre catre Dumnezeu".
De aceasta data, lucrarile expuse aduc o noua viziune a artistului asupra contrastelor de lumina si umbra, in culori si forme.
Potrivit curatorului evenimentului, cele... 40 de lucrari, pictate pe panza si pe panouri din lemn sau modelate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.