FA RAI DIN CE AI: Asa se-ntampla cu FAMILIA DRAGAN din AGNITA si muzeul pe care l-a tesut cu fire-mpletite din suflet si traditie... NU E INTERVIU! E POVESTE. VIE!

Sursa: SibiuNews
Luni, 12 Martie 2018, ora 19:38
151 citiri
Oameni-tezaur, oameni care prin ceea ce fac nasc si... daruiesc valoare, suflet, PATRIMONIU. Oameni-tezaur, oameni-neam, oameni-tara, pentru ca, prin ei insisi daruiesc si se daruiesc invesnicirii mostenirii din strabuni, scopului nobil de a tezauriza ceea ce tine viu sufletul neamului. Oameni-fapte... Pur si simplu. Asa am simtit, asa i-am simtit pe domnul Mircea Dragan din Agnita si pe doamna sa, doi ROMANI care au infiintat un muzeu al Mariei Sale, Costumul Popular si, zi de zi, ceas de ceas, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.