"Faust" nu se mai joaca la Sibiu. Din cauza lipsei autorizatiei la incendiu

   

"Faust", productia Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu, regizata de Silviu Purcarete, se reia in anul 2018, la Fabrica de Cultura. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu luna aprilie, iar programul complet al acestor reprezentatii, planificate pana la finalul verii, va fi anuntat pe site-ul teatrului, www.tnrs.ro. Procedura de obtinere a autorizatiei de securitate la incendiu este in curs de finalizare, dar pentru ca nu avem garantia obtinerii acesteia pana la finalul lunii, conducerea TNRS a hotarat inlocuirea celor doua reprezentatii "Faust" cu unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul teatrului, "Incurca-i drace", care se va juca in 30 si 31 martie, de la ora 19:00, la sediul TNRS.
"Suntem in situatia de a autoriza din punct de vedere ISU spatiile de la Fabrica de Cultura. Este o procedura lunga si pe care nu o putem determina in totalitate. Speram din toata inima sa gasim in ISU, asa cum am gasit pe parcursul editiilor festivalului, un partener serios, dar si un partener care sa raspunda grabnic solicitarilor noastre pentru ca, iata, din pacate, suntem nevoiti sa anulam doua spectacole. Speram sa putem obtine avizul cat mai repede pentru ca am respectat cu sfintenie toate indicatiile pe care noi le-am primit ca aceste spatii sa corespunda celor mai inalte standarde de securitate pentru toti spectatorii," a declarat Constantin Chiriac, directorul general al TNRS.
Cei care au achizitionat bilete de la Agentia Teatrala (str. Nicolae Balcescu nr. 17) isi pot recupera banii din acelasi loc, dupa urmatorul program: marti-sambata 11-18 si duminica 10-14. Persoanele care si-au achizitionat biletele online vor fi contactate via e-mail de Entertix.
Miercuri, 07 Martie 2018, ora 15:00
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Kaufland, detalii noi despre magazinul ce va fi inaugurat in acest an la Sibiu
Retailerul a reconfirmat faptul ca in aceasta toamna va inaugura primul magazin din Romania care va ...
Bataie ca in vestul salbatic - Sibian taiat cu o sabie si dus de urgenta la spital
Scandal monstru la Rosia. Un sibian a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a fost taiat cu ...
Barbat ingropat in Cimitirul Sibiu dupa patru luni cand a murit
Trei barbati cu varste cuprinse intre 48 si 62 de ani au fost ingropati luni, in Cimitirul Municipal ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor