Fenomenul Bullying, prezent si in Judetul SIBIU. O recunosc autoritatile, dar nu dau cifre sau procente. In schimb, e bine ca iau in calcul aceasta realitate si o dezbat la Institutia Prefectului!

Sursa: SibiuNews
Luni, 26 Februarie 2018, ora 18:01
88 citiri
Problematica fenomenului Bullying, ei bine... DA, aparut si in institutiile de invatamant preuniversitar din judetul Sibiu. Si lun, 26 februarie, a fost dezbatuta in sedinta Grupului de lucru pentru siguranta in scoli si prevenirea abandonului si absenteismului scolar, care functioneaza la nivelul Institutiei Prefectului -Judetul Sibiu.
Complexitatea acestui fenomen deosebit de periculos pentru sanatatea fizica si emotionala a copiilor obliga autoritatile publice locale sa angreneze toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.