FITS PARTE DIN POVESTE! Numarati cu noi: 11 saptamani pana la primul GONG al MARELUI FESTIVAL! Primele Bilete, puse in vanzare de ZIUA MONDIALA A TEATRULUI!

Sursa: SibiuNews
Luni, 20 Martie 2017, ora 11:58
89 citiri
CRESC EMOEsIILE SI PARCA UNDEVA, IN ZARE, S-AUDE UN GONG BATAND! Si pare ca nici timpul nu mai are rabdare! Au mai ramas doar 80 de zile pana la startul celei de-a XXIV-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS), programat in acest an in perioada 9-18 iunie. Si ce poate fi mai frumos decat... TEATRUL, ARTA, in zodia minuata a "Iubirii", acest sentiment ce va fi respirat anul acesta sub bolta celebrului festival sibian. Teatru, dans, circ contemporan, muzica, proiectii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.