FOTO - Bataie la Shopping City Sibiu - Cel putin zece persoane implicate si o femeie ranita

   

Politistii sibieni au intervenit sambata seara pentru aplanarea unui conflict la Shopping City Sibiu. Doua grupuri de persoane din Sadu si Vestem s-au luat la bataie. O femeie care nu avea legatura cu incaierarea a fost ranita.Totul s-a petrecut sambata seara, in jurul orei 19,00. Incidentul a fost semnalat prin apel la 112.

''A fost solicitat sprijinul politistilor in vederea aplanarii unui conflict izbucnit intre mai multe persoane, in incinta unei societati comerciale de pe raza localitatii Selimbar.Datorita interventiei fortelor de ordine, s-a reusit calmarea persoanelor implicate in scandal, constatandu-se cu aceasta ocazie ca este vorba despre doua grupuri de cate 4, respectiv 5 persoane, opt barbati si o femeie, domiciliati in Sadu si Vestem, intre care, pe fondul consumului de alcool si al unor neintelegeri mai vechi, s-a iscat un conflict care a degenerat in acte de violenta in urma carora, o a zecea persoana, o femeie, a cazut si s-a ranit, fiind transportata ulterior la spital, constienta. Aceasta nu avea legatura cu niciunul dintre grupurile implicate'', spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

FOTO - ziua-online.ro

FOTO - ziua-online.ro
FOTO - ziua-online.ro
Sapte persoane audiate

Pentru investigatii suplimentare in vederea lamuririi situatiei de fapt, sapte persoane, barbati, au fost conduse la sediul Sectiei 1 de Politie Rurala Selimbar, acestea fiind audiate cu privire la cele petrecute. La finalizarea cercetarilor preliminare, urmeaza a se realiza incadrarea juridica a faptei si a se aplica masuri legale in consecinta.
Duminica, 14 Aprilie 2019, ora 00:45
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Efectul vizitei lui Dragnea la Poiana Sibiului: "tot satul e revoltat"
Emisiunea "Viata satului" filmata sambata la Poiana Sibiului, cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ...
Accident in cimitirul municipal Sibiu. Fara morti
Un accident de circulatie mai putin obisnuit a avut loc duminica dupa-masa in Cimitirul municipal ...
Consilierul judetean cu cea mai indelungata activitate s-a stins din viata
Reprezentantii Consiliului Judetean Sibiu anunta trecerea in nefiinta a lui Iosif Kober, cel care a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor