FOTO - Se demoleaza locul de joaca pentru copiii de pe Valea Sapunului - Mamicile sunt revoltate

   

Locurile de joaca din Sibiu sunt oricum insuficiente pentru numarul de copii din cartierele orasului. Si cu toate ca sunt putine, se pare ca unul dintre ele a disparut deja de pe harta acestora. Este vorba despre cel de pe Valea sapunului, de pe Aleea Selimbar. Doua excavatoare au pus la pamant jucariile, iar copiii care erau obisnuiti sa alerge acolo se uita neputinciosi cum le dispare locul preferat.Pe langa copii, cele mai revoltate sunt mamicile din zona, care spun ca locul de joaca le oferea copiilor cateva ore in aer liber. "Ne-am trezit ca se demoleaza totul. Nu e nicio pancarda, nu a anuntat nimeni nimic. Nu stim ce se intampla. Nu cred ca se modernizeaza, pentru ca a fost construit cam acum 2 ani. Am intrebat muncitorii care au spus ca terenul a fost revendicat de cineva. Pai cum se poate revendica daca era al Primariei, ca din moment ce era construit parcul acolo era al Primariei, nu?", spune una dintre mamicile din zona.

Daca acel parc va disparea intr-adevar cu totul, cei mici nu vor mai avea unde sa se joace. Pana la ora publicarii articolului reprezentantii Primariei nu au oferit un raspuns la solicitarea Ora de Sibiu in ceea ce priveste situatia din zona.
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 16:47
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Biciclistul mort duminica la Paltinis este un renumit cardiolog din Sibiu
Duminica la amiaza medicii SMURD au fost chemati in Paltinis pentru a acorda primul ajutor uni ...
VIDEO FC Hermannstadt nu joaca la Sibiu pana la toamna - Unde va evolua echipa
FC Hermannstadt va juca cel mai probabil la Alba Iulia sau Targu Mures, cel putin pana in luna ...
Tragedie la Paltinis: Un barbat a murit in urma unui accident cu bicicicleta. Victima ar fi facut stop cardio-respirator
Un barbat a fost accidentat grav dupa ce a cazut de pe bicicleta in zona Paltinis. In ciuda ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor