FOTO - Se deschide Aqua Park-ul de cinci milioane de euro - Este la 80 de kilometri de Sibiu

   

Sibienii vor avea inca o posibilitate de petrecere a timpului liber in apropiere de casa. La Calimanesti se va inaugura un aqua park. "Magia Oltului" va primi turisti inainte de Pasti, iar noul parc asigura distractie pentru toate varstele."Mirajul Oltului", cel mai mare proiect turistic si de agrement din judetul Valcea a fost finalizat dupa mai bine de sase ani de la demararea lucrarilor si dupa 11 ani de la aprobarea investitiei. Complexul este construit in statiunea balneara Calimanesti-Caciulata, cu o investitie de 5 milioane euro. Valcenii si turistii vor putea sa se bucure de un parc acvatic si un centru de relaxare modern in statiunea Calimanesti - Caciulata.

"Mirajul Oltului" presupune doua componente: un parc acvatic si de relaxare si un parc de agrement, cu terenuri de sport. Cele doua sectiuni se afla in zone distincte ale orasului. Aqua-park-ul a fost construit in sudul statiunii, in timp ce zona pentru sport a fost amenajata pe malul estic al Oltului, in localitatea Jiblea-Veche.

Parcul acvatic este dotat cu doua piscine interioare, trei piscine exterioare, un ansamblu de tobogane cu o inaltime de 14 metri, sauna, sala de fitness, zona de cafenea, vestiare si grupuri sanitare. Piscinele sunt cu apa dulce si termala. Parcul de agrement si sport din zona Jiblea-Veche are terenuri de tenis, de minifotbal, pista pentru role, loc de joaca, vestiare, grupuri sanitare, dar si un ponton plutitor de la care pleaca in curse al doilea vaporas de pe Olt.

"Mirajul Oltului" va fi inaugurat saptamana viitoare, mai precis joi, 25 aprilie 2019, iar dupa ce se va taia panglica, parcul acvatic isi va deschide portile pentru primii turisti.

In sedinta din 18 aprilie 2019, consilierii judeteni au votat si tarifele pentru serviciile prestate. Tariful se percepe pe fiecare intrare. Nu este permisa iesirea si revenirea decat pentru o perioda de maximum 10 minute. Tariful de acces nu ofera garantia disponibilitatii unui sezlong, acestea putand fi ocupate in limita locurilor disponibile. Biletele si abonamentele sunt valabile nominal. Abonamentele sunt valabile 60 de zile calendaristice de la data cumpararii.

Capacitatea maxima a Parcului Acvatic si a Centrului de Relaxare Calimanesti este de 300 locuri. In momentul in care aceasta limita este atinsa, nu se mai pot elibera bratari de acces. Toate tarifele sunt valabile in anul 2019, modificarile care vor interveni in nivelul acestora va fi in functie de situatiile/conditiile concrete care intervin pe parcursul desfasurarii activitatii. Este interzis accesul copiilor sub 14 ani neinsotiti. Persoanele peste 14 ani isi dovedesc varsta prin documente justificative.
Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 12:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO Podul de la Libertatea a mai facut o victima
Nicio saptamana fara noi victime la podul de la Libertatea. Nenumarati soferi isi incearca norocul ...
FOTO BMW-ul care a ucis un biciclist pe drumul Sibiu - Agnita era condus de o femeie fara permis
Politistii sibieni i-au dat de urma soferului care a lovit mortal cu masina un biciclist si a fugit ...
UPDATE VIDEO FOTO - Hot la furat intr-un cabinet stomatologic din Sibiu. A luat banii dintr-o geanta a medicului
Hotii parca nu mai au niciun fel de remuscari sau teama. Fura de oriunde apuca, nu conteaza ca ar ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor