FOTO - Teribilistul fara permis care a zburat cu masina prin giratoriul de la Mohu. Este nepotul primarului din Talmaciu!

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 18:35
107 citiri
Protagonistul accidentului spectaculos avut loc in noaptea de marti spre miercuri pe DN1 intre Vestem si Sibiu este nepotul edilului din Talmaciu. Basaraba Nicolae era baut, nu avea nici permis de conducere. Acesta si cei patru pasageri au ajuns la spital, dupa ce masina cu care se deplasau, un Hyundai Galloper, a plonjat prin giratoriul de la Mohu si apoi s-a rasturnat.
Tot orasul Talmaciu si toata comuna Boita "vibreaza" de miercuri dimineata. Locuitorii vorbesc pe la colturi si dezbat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu