FOTO-VIDEO Zeci de sibieni in Piata Mare in amintirea tragediei de la Colectiv. "Suntem prea putini, am uitat prea repede"

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 18:23
59 citiri
Cateva zeci de sibieni au iesit in aceasta seara in Piata Mare pentru a-si aduce aminte de tragedia care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti in urma cu doi ani.
Oameni de toate varstele au aprins o lumanare si au adus pancarte prin care incearca sa atraga atentia ca nu ar trebui sa-i uitam pe cei decedati si ca politicienii ar trebui sa faca mai multe.
http://www.turnulsfatului.ro/wp-content/uploads/2017/10/video-1509379776.mp4 "Am venit din respect. Dar din pacate suntem prea putini ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.