FOTO - Zeci de familii din Sibiu nu au gaz si dorm in frig de mai bine de doua zile. E.ON se spala pe maini si se disculpa!

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 16:53
124 citiri
Mai multe blocuri de locuinte din cartierul Terezian sunt debransate de la reteaua de alimentare cu gaz metan si asta nu pentru ca oamenii nu ar fi platit facturile. E.On le-a taiat gazul dupa ce Transgaz a facut o odorizare suplimentara a gazelor naturale in Sibiu. Zeci de familii stau in frig de mai bine de 48 de ore.
Sibiul a avut parte in 3 noiembrie de o situatie speciala, in privinta alimentarii cu gaze naturale. Zeci de oamenii au sesizat atat la dispeceratul E.On Gaz cat si la 112. Cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu