GALERIE FOTO: Mega afacerea sibiana Dabo Doner - Cea mai veche locatie e proaspat redeschisa

   

Cea mai veche locatie Dabo Doner a fost renovata de curand si s-a redeschis pentru gurmanzii sibieni. "Kilometrul 0", caci de aici a inceput intreaga afacere. Fast-food-ul s-a transformat in ultima luna si a intrat in randul celorlalte. Vorbim despre Dabo Doner de pe Milea, inima francizei sibiene.Timp de o luna, sibienii care obisnuiau sa manance la Dabo Doner pe Vasile Milea au fost nevoiti sa se reorienteze catre celelalte patru locatii din oras. Asteptarea a luat sfarsit pentru ca, incepand de miercuri, cea mai veche locatie s-a redeschis.

Daca te intereseaza

Maestrul bucatar Horia Virlan vine miercuri la Sibiu....

Sibianul care a impanzit Romania cu Dabo Doner -...


Inapoi

1 din 35

Inainte

Doner-ul de succes de la Dabo Doner, declarat numarul 1 trei ani de zile in Germania, este prezent pe piata sibiana inca din anul 2013, in locatia de pe Vasile Milea. De acolo a pornit totul, astfel ca nu e de mirare ca, si in prezent, este cea mai cunoscuta si de succes locatie din tot lantul Dabo. Si fiindca cei mai multi sibieni mananca acolo, a fost nevoie de cateva renovari, totul pentru confortul acestora si cresterea serviciilor.

"A fost renovata total, dintr-un capat in altul. Acum arata cu totul altfel. Pare mult mai spatioasa, mai luminoasa si mai ingrijita. Am facut modificari si in zona terasei, astfel ca de acum se vor vedea comenzile si acolo. Aceasta este prima locatie. De aici am plecat. Dezvoltarea francizei sibiene a inceput de aici", spune Dan Pastiu, patronul Dabo Doner.

"Kilometrul 0" al Dabo Doner are acum alta fata. A fost renovat la cele mai inalte standarde si, de miercuri, sibienii sunt asteptati sa manance cel mai bun doner care a existat vreodata.

Locatia de pe Milea este inceputul francizei care ii face mandri pe multi sibieni, atat in Sibiu, si mai ales atunci cand merg in afara orasului, ea fiind cea mai raspandita franciza de acest tip din Romania. Pe litoralul romanesc, exista deja zece locatii, Dabo Doner fiind prezent, totodata, si la marile festivaluri cum ar fi Neversea (unde este cel mai bun van-door din intreg festivalul) si Untold.

Incepand din acest an, Dabo Doner va avea inca 15 locatii nationale, plus doua locatii in Londra (Anglia), una in Malaga (Spania), una in Luxemburg si una in Eger (locatie ce se alatura celei existente in Nyiregyhaza, Ungaria), pe langa celelalte 50 deja existente la nivel national.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 21:57
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO: Kama Sutra pe patru roti - Soferii sibieni, pozitii noi in trafic
Tamponare cu rezultat spectaculos la Sibiu. Doua masini au blocat traficul din sensul giratoriu de ...
PLUS Sibiu si-a desemnat candidatul pentru Primarie
PLUS Sibiu si-a desemnat echipa de candidati pentru Primaria Sibiu. Prin voturile membrilor si in ...
Se redeschid santierele de modernizare a strazilor din Sibiu - Unde se lucreaza
Date fiind conditiile meteo favorabile, Primaria Sibiu si constructorii contractati deschid santiere ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor