Hai noroc! Viel gluck! Vinuri de soi, muzica de calitate si surprize culinare pe cea mai frumoasa strada din Sibiu! VINO si tu la... VINFEST!!!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 16:06
94 citiri
*Sibiul este gazda in 7-8 octombrie unei noi editii a evenimentului VINFEST. Treisprezece crame din Romania si Republica Moldova va asteapta cu cele mai bune vinuri *Atmosfera este intretinuta de concerte cu ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON, CUIBUL RUBIE, HELEN si JAZZYBIT, iar de partea culinara se ocupa cea mai buna divizie de live cooking show de la noi din tara HAI LA UN PAHAR SAU... 5! VINFEST revine la Sibiu cu o noua editie dedicata celei mai bune licori a toamnei- Maria Sa, VINUL, cel care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.