In perioada Sarbatorilor de Pasti, 31 de soferi sibieni au ramas... pietoni! Un pusti de 15 ani s-a ales cu dosar penal pentru doua infractiuni!

Sursa: SibiuNews
Marti, 10 Aprilie 2018, ora 12:36
57 citiri
In perioada 05 - 09 aprilie, politistii sibieni au desfasurat 48 de actiuni, ocazie cu care au fost constatate 12 infractiuni si au fost aplicate 327 de sanctiuni contraventionale insumand 77.000 de lei. Demn de precizat, cele mai multe infractiuni, in numar de 10, au fost constatate, aproape ca de fiecare data, la regimul rutier. Politistii care au desfasurat actiuni specifice pe linie rutiera au retinut 31 de permise in vederea suspendarii dreptului de a conduce si au retras 17 certificate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.