Incepe cea mai interesanta batalie pentru fotoliul de primar al Sibiului. Cine sunt cei 15 candidati care intra in cursa electorala!

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 09:35
287 citiri
Inainte de sarbatorile de Paste s-a incheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru functia de Primar al Municipiului Sibiu. 15 persoane, femei si barbati, afiliati politic si independenti, si-au depus doarele de candidatura la Biroul Electoral Municipal. Cu totii isi doresc victoria pe data de 5 iunie. Dar noi stim cu cine votam?

Din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania si-a depus candidatura Astrid-Cora Fodor, actualul viceprimar cu atributii de primar al Sibiului, ales ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu