Incident la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu. Unui parinte nu i s-a permis inscrierea copilului pentru testele de aptitudini!

Luni, 23 Mai 2016, ora 12:35
208 citiri
Un parinte a sesizat catre Ora de Sibiu, ca luni dimineata nu i s-a permis inscrierea fiului sau pentru sustinerea examenului de aptitudini la limba engleza la clasa a VIII-a. Altfel din 23 mai, ISJ Sibiu anunta ca au inceput inscrierile elevilor de clasa a VIII-a pentru probele de aptitudini.
Un parinte al unui elev din clasa a VIII-a ne-a semnalat faptul ca luni dimineata a mers la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu, pentru a isi inscrie copilul la sustinerea examenului de aptitudini ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu