Informarea sibienilor privind colectarea selectiva a deseurilor - in vizorul autoritatilor. In zonele cu blocuri, sunt, inca, probleme serioase!

Sursa: SibiuNews
Marti, 04 Aprilie 2017, ora 17:12
80 citiri
Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, Daniela Cimpean, a avut initiativa convocarii unui grup de lucru inter-institutional care, incepand din noiembrie 2016, se reuneste periodic si din care fac parte specialisti si decidenti, reprezentanti ai primariilor, operatori din domeniu, dar si membri ai societatii civile.
"Cu certitudine, fara cooperarea populatiei, trecerea la noul sistem de colectare selectiva nu poate functiona - este o schimbare majora pentru noi toti, a carei reusita se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.