Inspector scolar din cadrul ISJ Sibiu: "Ora de Religie, darul lui Dumnezeu pentru noi. Nu putem sa-i crestem pe copiii nostri fara Hristos"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 10:05
225 citiri
In materialul respectiv, Mariuca Neagu vorbeste, printre altele, despre programa scolara la religie, disciplina pe care o considera un "dar de la Dumnezeu". Redam mai jos scrisoarea Mariucai Neagu "Gandul meu, prin scrierea acestui articol, este sa nu supar pe nimeni si sa-i accept pe toti cei ce nu sunt in asentimentul adevarului in care cred si sa-i inteleg la masura la care au putut sa ajunga fiecare dintre ei. Va multumesc ca inca mai pot folosi numele lui Dumnezeu in exprimarea mea publica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.