Interviu cu Gerold Hermann, directorul Colegiului National Brukenthal: Da, intentionam si speram sa putem folosi cladirea Liceului de Arta, dar nu cu orice pret!

Duminica, 17 Mai 2015, ora 23:00
570 citiri
In toate discutiile, dezbaterile si protestele legate de mutarea Colegiului Agricol a fost aratat cu degetul si Colegiul Brukenthal.
De la care, de fapt, ar fi pornit intregul lant al actiunilor. Insa nimeni nu i-a auzit vreodata pe cei de la Brukenthal sa ia cuvantul. Pana acum.

Reporter: Multa lume spune ca mutarea Colegiului Agricol porneste, de fapt, de la intentia dumneavoastra de a extinde Colegiul Brukenthal in spatiul unde functioneaza acum Liceul Arta, care la randul lui trebuie sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.